Danslessen

Wekelijkse lessen Fusion Bellydance & Burlesque in Arnhem.

Fusion Bellydance
Woensdag 19:30 – 20:30 
Open Level

In deze les maak je kennis met verschillende klassieke en fusion buikdans stijlen.
Een goede basis is belangrijk, je leert bewegingen uit de klassieke Raqs Sharqi (Buikdans een dansvorm afkomstig uit het Midden Oosten, Noord Afrika, Griekenland en Turkije) in combinatie met technieken en elementen uit diverse moderne en traditionele dansvormen
Mysterieuze slangenarmen, elegant bewegen, scherpe heup isolaties, draaitechnieken en zachte, ronde en vrouwelijke bewegingen zijn enkele voorbeelden van wat er voor bij zal komen in de lessen.
In de lessen duiken we in de techniek, verschillende soorten muziek en in de geschiedenis van deze fascinerende dansvorm.

Wat kun je o.a. verwachten in een les:
– Warming-up
– Techniek drills
– Combinaties leren van verschillende bewegingen
– Choreo
– Cooling-down

De lessen zijn geschikt voor de beginnende en meer ervaren dansers. We werken met het ´layering concept´ het uitvoeren van verschillende lagen van bewegingen tegelijkertijd.

Burlesque
Woensdag 20:30 – 21:30
Open level

Glamour, verleiding, expressie, plezier en sensualiteit staan centraal in deze lessen.
In de lessen Burlesque werken we aan klassieke moves zoals: bumps & grinds, shimmies en onze strut (onze power-walk over de dansvloer).
Vier je vrouwelijkheid en laat je fantasie werkelijkheid worden in deze lessen.
Naast het aanleren van danstechniek besteden we veel aandacht aan zelf-expressie, het vergroten van zelfvertrouwen en ja, striptease!
In de lessen komt zowel de klassieke Burlesque als de moderne vorm aan bod, Neo Burlesque, waarin alles mogelijk is. Een verleidelijke reis door de jaren heen, van 1920 t/m 2020.

Wat kun je o.a. verwachten in een les:
– Warming-up
– Dans techniek
– Zelf expressie
– Verbinding met je vrouwelijke kracht en sensualiteit
– Choreo
– Cooling-down

Lesdata

De lessen starten op woensdag 15 september.
Hieronder volgen de lesdata voor 2021:

15, 22 & 29 september
6, 13 & 20 oktober
3, 10, 17 & 24 november
1, 8, 15 & 22 december

Tarieven en betaling

De lessen zijn per cursus te boeken, de cursus is van september t/m december.
Deelname per cursus: 140,- (35,- p.m.)

Wil jij deelnemen aan de Fusion Bellydance en de Burlesque lessen?
Profiteer van 20% korting op een 2e les. 
De 2e cursus volg je dan voor 112,- (28,- p.m.)

Gelieve het gehele bedrag in een keer te voldoen, indien dit niet mogelijk is stuur mij een bericht en dan regelen we de betaling in termijnen. 

Opgeven via: dayenne.neroli@outlook.com 
De lessen worden voorafgaand aan de cursus overgemaakt door de student op rekeningnummer: NL12RABO0340671017 op naam van Dayenne Bellydance.
o.v.v. van naam van de student en les(sen) 

Wil je vrijblijvend een proefles volgen of later instromen in een blok (alleen mogelijk wanneer er ruimte in de groep is, i.v.m. kleine groepen vanwege de huidige maatregelen) stuur dan een e-mail naar: dayenne.neroli@outlook.com 

Locatie

Dance2it, Vijverlaan 30, 6822 HE Arnhem.

De sfeervolle zaal is voorzien van een spiegelwand, een goede muziekinstallatie en een sport-/dansvloer. Er is veel privacy in de zaal.

Door vanaf de Vijverlaan de zij-ingang van het gebouw te nemen, kom je bij de danszaal. Deze ingang vindt je in de moderne uitbouw aan de (vanaf de Vijverlaan gezien) rechterkant van het gebouw, gelegen aan de lager gelegen binnenplaats. Via deze ingang kom je in een hal. In deze hal rechtsaf. Je komt dan in een gang, waarbij de sportdanszaal van Dance2it aan je linkerhand ligt.